GDPR / Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov. Zákon o ochrane osobných údajov

Praktický komentár

Tatiana Valentová, Ján Golais, Martin Birnstein

GDPR / Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov. Zákon o ochrane osobných údajov


Bežná cena: 43,90 €
Naša cena: 41,71 € s DPH


Ušetríte: 2,19 €

Detaily:
Vydavateľstvo:Wolters Kluwer SK
Rok vydania: 5/2018
Počet strán: 568
Väzba: viazaná
Rozmer: 138 x 186 mm
ISBN: 978-80-8168-852-2

Anotácia

30 iné výrobky v rovnakej kategórii:

Vzhľadom na to, že problematika ochrany osobných údajov sa týka každého z nás, je publikácia určená pre široké spektrum čitateľov. Ocenia ju nielen podnikateľské subjekty, zamestnávatelia, zástupcovia zamestnancov, personalisti, právnici a všetci, ktorí s ochranou osobných údajov prichádzajú do kontaktu, ale aj skupina čitateľov, ktorá má o túto oblasť právneho poriadku záujem.



Nekontrolované a neobmedzené možnosti sledovania a využívania informácií o každom z nás predovšetkým v online prostredí si vynútili potrebu právneho nástroja, ktorý by na globálnej úrovni a bez ohraničenia štátnymi hranicami umožňoval fyzickým osobám získať kontrolu nad svojím súkromím a rozhodovaním o vlastnej osobe.

Nový koncept ochrany práva na súkromie a ochranu osobných údajov vstupuje do platnosti 25. mája 2018 v podobe nariadenia GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Novinka vydavateľstva Wolters Kluwer SR – prvý ucelený komentár na túto tému od renomovaných autorov na slovenskom trhu – prináša výklad zložitej problematiky novej právnej úpravy ochrany osobných údajov. Zrozumiteľné vysvetlenie umocnené príkladmi z praxe poskytuje čitateľovi prípravu na nové práva a povinnosti v oblasti ochrany súkromia a osobných údajov fyzických osôb.

Košík

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Košík Pokladňa

Špeciálna ponuka

All actions

Akcie

All actions