Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch

Marek Švec, Tatiana Valentová

Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch


Bežná cena: 16,30 €
Naša cena: 15,49 € s DPH


Ušetríte: 0,81 €

Detaily:
Vydavateľstvo:Wolters Kluwer SR
Rok vydania: 10/2016
Počet strán: 176
Väzba: brožovaná
Rozmer: 148 x 210 mm
ISBN: 978-80-8168-493-7

Anotácia

30 iné výrobky v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt si tiež kúpili:

Nestáva sa často, aby sa zložitá téma odbornej publikácie týkala širokého okruhu čitateľov a bola navyše spracovaná zrozumiteľným jazykom. Publikácia „Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch“ je nezvyčajnou výnimkou na poli odborných publikácií predovšetkým z dôvodu významnosti témy, ktorú rieši, ako aj formy jej spracovania. Ochrana súkromia je jednou z najvýznamnejších tém nielen pracovného práva, ale právneho poriadku všeobecne, ktorá sa týka každého z nás. Autori publikácie si dali za cieľ objektívne popísať súčasný právny stav ochrany súkromia vrátane osobných údajov zamestnanca a prispieť k vyjasneniu právne sporných situácií. Čitateľovi predkladajú dielo, v ktorom sa venujú všetkým aspektom ochrany osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch s osobitným zameraním aj na ochranu práv zástupcov zamestnancov. Pridanou hodnotou publikácie je množstvo príkladov a vzorov, ktoré dôsledne znásobujú jej praktický rozmer a využitie pre široké spektrum čitateľov. Je určená všetkým, ktorí prichádzajú denne do kontaktu s ochranou osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch, zamestnávateľom, zamestnancom, personalistom, zástupcom zamestnancov, ako aj zástupcom akademickej a všeobecnej odbornej obce. Autormi publikácie sú JUDr. Marek Švec, PhD., generálny tajomník a súčasne člen predsedníctva Labour Law Association/Asociácia pracovného práva, a Mgr. Tatiana Valentová, vrchná inšpektorka Úradu na ochranu osobných údajov SR a riaditeľka odboru kontroly spracúvania osobných údajov.

Košík

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Košík Pokladňa

Špeciálna ponuka

All actions

Akcie

All actions