Zmeny v ochrane osobných údajov

Tomáš Mičo

Zmeny v ochrane osobných údajov


Bežná cena: 6,00 €
Naša cena: 5,40 € s DPH


Ušetríte: 0,60 €

Detaily:
Vydavateľstvo:Wolters Kluwer SK
Rok vydania: 4/2014
Počet strán: 48
Väzba: brožovaná
Rozmer: 148 x 210 mm
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-8168-040-3

Anotácia

30 iné výrobky v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt si tiež kúpili:

Vydavateľstvo Wolters Kluwervám prináša prehľadné spracovanie zmien úpravy ochrany osobných údajov, ktoré nadobudli účinnosť 15. apríla 2014. Zmeny v ochrane osobných údajov priniesol zákon č. 84/2014 Z. z. a vo vzťahu k ešte stále novej legislatíve ochrany osobných údajov priniesol početné zmeny, týkajúce sa napríklad:

  • definície oprávnenej osoby, jej poučenia, záznamu o poučení a zodpovednosti,
  • vzťahu prevádzkovateľa so sprostredkovateľom,
  • ochrany práv a právom chránených záujmov prevádzkovateľa a tretej strany,
  • nakladania s osobnými údajmi zamestnancov,
  • informačnej povinnosti prevádzkovateľa pri získavaní osobných údajov,
  • kopírovania úradných dokladov v zamestnaneckých vzťahoch,
  • zodpovednej osoby,
  • oznamovacej povinnosti a osobitnej registrácie,
  • organizačných zmien Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky,
  • sadzobníka pokút...

Brožúra je určená pre širokú odbornú právnickú verejnosť, ale najmä tým, ktorí pri výkone svojej pracovnej činnosti nakladajú s osobnými údajmi (personalisti, zamestnanci bánk, štátni úradníci...).

Košík

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Košík Pokladňa

Špeciálna ponuka

All actions

Akcie

All actions